Helyi közélet

2012.12.04. 07:52

Leégett egy családi ház tetőzete Nagyhalászban

Nagyhalász - Nagyhalász, Ibrány, és Nyíregyháza tűzoltói kaptak riasztást, valamint a Katasztrófavédelem műveleti szolgálata indult a kárhelyre egy bejelentés nyomán hétfő este.

Nagyhalász - Nagyhalász, Ibrány, és Nyíregyháza tűzoltói kaptak riasztást, valamint a Katasztrófavédelem műveleti szolgálata indult a kárhelyre egy bejelentés nyomán hétfő este.Egy nehezen járó egyedül élő férfi háza lángolt teljes terjedelmében a nagyhalászi Nyári Pál utcában – jött a hívás a Katasztrófavédelem ügyeletére. Az utcabeliek kivitték a házból a férfit, aki vissza akart menni a lángok közé, pedig mozogni sem tudott rendesen, az oltásban sem segíthetett volna.

A csapatmunka meghozta az eredményt, sikerült a lángokat elfojtani, de a tető menthetetlen volt, azt le kell bontani. Miután a ház használhatatlan a férfi elhelyezését a polgármester intézi. A mentők vizsgálták a férfit, de nem kellett kórházba vinni. Az anyagi kár milliós nagyságrendű lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában