Helyi közélet

2012.12.27. 16:18

Záhonyi háziorvos „Az év praxisa” szavazás döntőjében

Záhony - Harmadszor hirdette meg az Országos Alapellátási Intézet „Az év praxisa a Kárpát medencében” című pályázatot.

Záhony - Harmadszor hirdette meg az Országos Alapellátási Intézet „Az év praxisa a Kárpát medencében” című pályázatot.A jelölés időszakában több mint 200 ajánlás érkezett a szervezőkhöz. A rangos szakemberekből és neves közéleti személyiségekből álló 13 fős zsűri ennek alapján választotta ki azt a tíz-tíz orvost határon inneni és határon túli orvost, akik munkatársaikkal együtt versenyeznek az év praxisa díj elnyerésért. A végső sorrendet, ahogyan az elmúlt esztendőkben is, a páciensek voksai döntik el a december 15-től december 30-ig tartó szavazás során. A tíz hazai jelölt közé került az ajánlások és a zsűri döntése nyomán dr. Mosolygó Gábor záhonyi háziorvos is, akiről egyik ajánlója egyebek mellett ezt írta: „Egész nap a betegei rendelkezésére áll, mindig meghallgatja, biztatja az ellátottakat. Nemcsak a testünket, a lelkünket is gyógyítja, igazi pszichológus. Nagyon jól gyógyszerez, amit a kardiológusok elismernek. Felkészült, türelmes, kedves. Profizmusára utal a rendelés megszervezése: sorszám, telefonos időpontkérés, nővérszámmal: beutaló, gyógyszer felírás, vérnyomásmérés stb. Így nem kell órákat tölteni a rendelőben.”

Ugyancsak a tíz jelölt közé jutott megyénkből Dr. Sahin Fawaz baktalórántházai háziorvos.

A páciensek, szimpatizánsok december 30-ig, vasárnap éjfélig adhatják le a szavazataikat a www.evpraxisa.hu portálon, ahol az ajánlások mellett egyéb érdekességek is olvashatóak.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában