Helyi közélet

2013.01.11. 09:51

Tolvajok őrizetben Ibrányban

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást T. János 20 éves, B. Zsolt 22 éves, L. József 29 éves, H. Gusztáv 34 éves, valamint J. János 44 éves paszabi lakosok ellen, akik 2013. január 10-én délután Ibrányban a Tisza árterénél fát vágtak ki, és azt megkísérelték eltulajdonítani.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást T. János 20 éves, B. Zsolt 22 éves, L. József 29 éves, H. Gusztáv 34 éves, valamint J. János 44 éves paszabi lakosok ellen, akik 2013. január 10-én délután Ibrányban a Tisza árterénél fát vágtak ki, és azt megkísérelték eltulajdonítani.Cselekményük közben a helyi vadászok tetten érték az elkövetőket, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A helyszínre érkező egyenruhások a kivágáshoz használt fafűrészt, valamint az eltulajdonítani kívánt fát lefoglalták, így a lopási kár teljes egészében megtérült. A rendőrök a tolvajokat elfogásuk után szabálysértési őrizetbe vették.A Záhonyi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 17 éves, O. Roland 20 éves, B. Dávid 19 éves, valamint B. Szabolcs 25 éves tuzséri lakosok ellen, akiket 2013. január 10-én a rendőrök tetten értek amint fát vágtak ki, és azt megkísérelték eltulajdonítani. A rendőrök a tolvajokat elfogásuk után szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában