Helyi közélet

2013.02.28. 11:43

Közlekedésbiztonsági versengés Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat -  Körzeti közlekedésbiztonsági versenyt szervezett a fehérgyarmati rendőrkapitányság. A Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola, Óvoda, Bölcsőde biztosította a helyszínt, a meghirdetett vetélkedőre hét iskola csapata érkezett.

Fehérgyarmat -  Körzeti közlekedésbiztonsági versenyt szervezett a fehérgyarmati rendőrkapitányság. A Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola, Óvoda, Bölcsőde biztosította a helyszínt, a meghirdetett vetélkedőre hét iskola csapata érkezett. Varga László igazgató megnyitóját követően kezdődött el a hangulatos versengés.

Minden iskola négy negyedik osztályos gyerekkel vett részt két leány és két fiú képviseletében. A vetélkedő két részből állt: az elméleti KRESZ-totó kitöltése mellett ügyességi akadálypályát kellett teljesíteni a résztvevő kisdiákoknak. A rendőrség részéről a Juhos István törzszászlós és Virág Lóránd főtörzsőrmester segítette a csapatokat, a verseny végén pedig Cserepes Angéla hadnagy értékelte az elért eredményeket. Egy nagyon tartalmas és mindenki számára értékes vetélkedő részesei lehettek mindannyian. A két legjobb eredményt elérő kisdiák, Gere Eszter (Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola, Óvoda, Bölcsőde Fehérgyarmat) és Preku Sándor (Móricz Zsigmond Általános Iskola, Jánkmajtis) képviseli a körzetet a megyei vetélkedőn.

A résztvevő iskolák: Móricz Zsigmond Általános Iskola (Jánkmajtis), Bárdos Lajos Általános és Alapfokú Művészeti Iskola (Fehérgyarmat), II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola (Tiszabecs), Bornemissza Géza Általános Iskola (Nábrád), Kölcsey Ferenc ÁMK Általános Iskolája (Kölcse), Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola, Óvoda, Bölcsőde (Fehérgyarmat), Csaholc Általános Iskola és Óvoda (Csaholc).

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában