Helyi közélet

2013.04.25. 12:56

Intézményüktől búcsúztak a végzős záhonyi kollégisták

Záhony - Szerdán rendezték meg a végzős diákok hagyományos búcsúztató ünnepségét a záhonyi Dr. Béres József Kollégiumban.

Záhony - Szerdán rendezték meg a végzős diákok hagyományos búcsúztató ünnepségét a záhonyi Dr. Béres József Kollégiumban.

A negyedik évfolyamon tanuló és az érettségi utáni OKJ-s képzésben résztvevő kollégisták közül 17 diák fejezi be idén a tanulmányait. Többségük 4-6 éven át volt az intézmény és a határváros lakója. Az alkalomra összeállított műsorban versek hangzottak el Kulcsár Beáta és Orbán Béla Sándor tolmácsolásában, majd Ágij Adrienn szintetizátoron, Jenei Henrietta fuvolán előadott zeneszámmal köszöntötte az ünnepelteket, végül pedig a leányok kamarakórusa Demjén Ferenc szerzeményével búcsúzott a ballagó kollégistáktól.

A következő tanévben is a diákotthonban maradó társak részéről Molnár Nikolett Béres-Díjas és Béres-Ösztöndíjas kollégista szólt az ünnepeltekhez, míg nevükben Tancsik Róbert, a Diáktanács tagja mondott válaszbeszédet. Ezt követően Bodnár Attila Sándor igazgató jutalmazta meg a DT búcsúzó tagjait, Kádas Viktóriát, Bodor Ádámot, Posta Rolandot, Sohajda Alexet és Tancsik Róbertet. Az ünnepség leghangulatosabb részében a harmadikosok emléklappal és könyvekkel jutalmazták meg végzős társaikat, sőt tiszteletükre személyre szóló humoros versek és kedvenc zeneszámaik részletei is elhangoztak. A rendezvényt bensőséges ünnepi vacsora zárta a kollégium ebédlőjében.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában