Helyi közélet

2013.04.23. 13:01

Szellemi és ügyességi akadályverseny a záhonyi tanodában

Záhony - A névadóról elnevezett elmúlt heti diáknapok egyik legérdekesebb versengése a szellemi és ügyességi akadályverseny volt a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési SZKI, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.

Záhony - A névadóról elnevezett elmúlt heti diáknapok egyik legérdekesebb versengése a szellemi és ügyességi akadályverseny volt a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési SZKI, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.A megannyi program, vetélkedés közül az akadályverseny tette leginkább és legsokrétűbben próbára az osztályok alkotta csapatokat. A csaknem másfél tucat feladvány között volt például activity és honfoglaló játék, rajzfilmfigurák felismerése, papírtorony építés, teke, karika dobálás, kislabda hajítás, limbózás, kerékpáros akadályverseny. A jó időben csaknem egész délelőtt tartó versengés sok szórakoztató és vidám epizódot tartogatott a diákok számára. A legjobbak a Kandó-hét zárónapján ünnepélyes keretek között vehették át megérdemelt jutalmaikat.

Katona Dávid – Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában