Helyi közélet

2013.05.19. 14:03

Anyák napi istentisztelet Nagy- és Kisszekeresen

Nagyszekeres, Kisszekeres - Közel 70 gyermek, szülők, nagyszülők és a szép számú gyülekezet gyűlt egybe májusban a nagyszekeresi és a kisszekeresi református templomban, ahol az édesanyák vasárnapját ünnepelték.

Nagyszekeres, Kisszekeres - Közel 70 gyermek, szülők, nagyszülők és a szép számú gyülekezet gyűlt egybe májusban a nagyszekeresi és a kisszekeresi református templomban, ahol az édesanyák vasárnapját ünnepelték.Kormány László lelkipásztor arra világított rá, hogy igazából és tiszta szívvel akkor tudunk szeretni, és a ránk bízott gyermekekről gondot viselni, ha megismerjük azt a szeretetet, amellyel az Isten szeret minket. Ez pedig az a szeretet, ami a keresztfán megmutatkozott, amikor Isten a legdrágábbat, az Ő gyermekét adta oda értünk. Az igehirdetést követően a hittanos gyermekek versekben fejezték ki, milyen áldott és drága kincs az édesanyai szeretet.

- Demeter Csabáné, presbiter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában