Helyi közélet

2013.05.28. 17:53

„Határtalan Összegfogás” Kapuja Aranyosapátiban

Aranyosapáti – A Magyar Kultúra Lovagrend alkotóházának kertjében a „Határtalan Összefogás” Kapujának avatása volt a III. Magyar Világtalálkozó tiszteletére –a megnyitó ünnepséget megelőzően– május 20–án, pünkösd második napján Aranyosapátiban.

Aranyosapáti – A Magyar Kultúra Lovagrend alkotóházának kertjében a „Határtalan Összefogás” Kapujának avatása volt a III. Magyar Világtalálkozó tiszteletére –a megnyitó ünnepséget megelőzően– május 20–án, pünkösd második napján Aranyosapátiban. A Magyar Kultúra Lovagrend, Aranyosapáti Alkotóházának kertjében, a II. Magyar Világtalálkozó emlékművét, a Magyar Kultúra Lovagrend fafaragó művészei készítették. Az alkotóház kiváló terep, különböző civil szervezetek képviselőinek, művészeknek és egyéb alkotók határtalan találkozójának.

A kapu, több fafaragó közös munkájaként készült el, melyben részt vett, Szabados István kisvárdai művésztanár, grafikus–fafaragó, akinek tervei alapján készült el az alkotás.

Vincze Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában