Helyi közélet

2013.05.10. 07:51

Világos programot és garanciákat ígért Bajnai Gordon Mátészalkán

Mátészalka – Orbán Viktor kormányzásának köszönhetően Magyarország gyors léptekkel halad kifelé az Európai Unióból, idehaza pedig már nincs igazi demokrácia. A választópolgárok többsége változásért, kormány- és korszakváltásért kiált, ugyanakkor fél az újabb csalódástól - mondta Bajnai Gordon Mátészalkán.

Mátészalka – Orbán Viktor kormányzásának köszönhetően Magyarország gyors léptekkel halad kifelé az Európai Unióból, idehaza pedig már nincs igazi demokrácia. A választópolgárok többsége változásért, kormány- és korszakváltásért kiált, ugyanakkor fél az újabb csalódástól - mondta Bajnai Gordon Mátészalkán. Az Együtt-PM Szövetség vezetőjeként én továbbra is a nyugodt, szakszerű, hosszútávon gondolkodó, nem a napi politikai csatározásokkal foglalkozó, hanem az ország hosszú távú nemzeti érdekeit szem előtt tartó kormányzásban hiszek. Világos, megvalósítható programot hirdetünk, stabil garanciákkal – mondta csütörtökön az Együtt Magyarországért országjárás mátészalkai állomásán Bajnai Gordon, az Együtt - PM Szövetség vezetője. A volt miniszterelnököt nemcsak szimpatizánsok és érdeklődők vették körül a Hősök terén, miként pár napja Nyíregyházán, itt is megjelent néhány transzparenssel demonstráló néma tüntető.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában