Helyi közélet

2013.06.02. 15:16

Hagyományteremtő családi napot rendeztek Apagyon

Apagy - Először rendezte meg az Apagyi Napsugár Óvoda és Bölcsőde a Családi Napját. A nagy sikerre való tekintettel szeretnének ebből hagyományt teremteni. Mindenki remekül érezte magát, a színes programokkal közelebb hozták egymáshoz a gyerekeket és a felnőtteket.

Apagy - Először rendezte meg az Apagyi Napsugár Óvoda és Bölcsőde a Családi Napját. A nagy sikerre való tekintettel szeretnének ebből hagyományt teremteni. Mindenki remekül érezte magát, a színes programokkal közelebb hozták egymáshoz a gyerekeket és a felnőtteket.Természetesen ez a nap nem sikerült volna ilyen jól, ha nincsenek a Kézműves Ház segítőkész munkatársai, akik változatos, színes tevékenységeket kínáltak fel kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Sokat segítettek a lelkes szülők és a támogatók, ők járultak hozzá az ízletes ebéd elkészítéséhez, az önkormányzat pedig lehetővé tette a sátortábor felavatását.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában