Helyi közélet

2013.07.15. 15:48

Szociális ellátó központot adtak át Györteleken

Györtelek - Hat térségi települést kiszolgáló szociális ellátó központot adtak át hétfőn Győrteleken.

Györtelek - Hat térségi települést kiszolgáló szociális ellátó központot adtak át hétfőn Győrteleken. A Szatmári Kistérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat új épületében a gyermekek foglalkoztatására szolgáló helyiségeket, melegítőkonyhát, mosókonyhát, öltözőket és a vizesblokkokat alakítottak ki. Az akadálymentesített központban még négy iroda, tárgyaló és egy szociális blokk kapott helyet.

– Az új központ szolgáltatásait a helyi lakosok mellett a környező települések, így Kocsord, Ököritófülpös, Rápolt, Géberjén és Fülpösdaróc lakossága is igénybe veheti. Az infrastruktúra modern, minden igényt kielégítő környezetet teremt a meglévő szolgálatnak – közölte Halmi József, Györtelek polgármestere. Hozzátette: a több mint 70 millió forint értékű fejlesztés száz százalékban uniós támogatásból valósult meg. A Szatmári Kistérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat által ellátott közszolgáltatások: családsegítés, étkeztetés, házi segítségnyújtás és gyermekjóléti szolgáltat.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában