Helyi közélet

2013.12.06. 12:27

Dobozok százai rejtették az ajándékokat Tiszaszalkán

Tiszaszalka - A Baptista Szeretetszolgálathoz csatlakozva 3 millió forintnyi ajándékot vitt az E.ON képviselője a tiszaszalkai iskolába, ahol a környék településeinek hátrányos helyzetű gyermekeit ajándékozták meg.

Tiszaszalka - A Baptista Szeretetszolgálathoz csatlakozva 3 millió forintnyi ajándékot vitt az E.ON képviselője a tiszaszalkai iskolába, ahol a környék településeinek hátrányos helyzetű gyermekeit ajándékozták meg.

Zsúfolásig telt pénteken az általános iskola tornaterme Tiszaszalkán. Csillogó szemű apróságok készültek a Mikulás fogadására, és arra, hogy műsorral kedveskedjenek egymásnak. No meg persze azért is, mert mindenki ajándékot kapott.

Révész Szilvia a Baptista Szeretetszolgálatnál a cipősdoboz akciókat szervezi. Elmondta: ebbe a terembe a cipősdobozoktól jóval nagyobb ajándékokat sikerült elhozni, és a kis ünnepség után átadjuk az újkenézi óvoda és iskola, a tiszakerecsenyi iskola, a lónyai óvoda, és iskola a tiszaadonyi és vámosatyai óvodák, valamint a tiszaszalkai óvoda és iskola gyermekeinek.

Átutazta az országot az E.On Hungária csoport szóvivője Egyházi Nikoletta, aki reggel Győrből indult az ország túlsó felére. Kérdésünkre válaszolva elmondta: vállalatunk mindig kiemelt fontosságúnak tartotta, hogy az ellátási területen élő gyermekeket valamilyen módon segítse, és most Tiszaszalkára jöttünk a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából, ahol ezer hátrányos helyzetű gyermeknek adunk Karácsony alkalmából ajándékot. Számos olyan programunk van, amivel a gyermekek fejlődési lehetőségeit, tanulmányait, tudjuk segíteni, azonban a szeretet ünnepéhez közeledve azt gondoltuk egy olyan akcióban is érdemes részt venni, amin keresztül kimondottan ajándékot kapnak a gyermekek. Talán a legfontosabb, hogy mosolyt csaljunk az ajkukra, és az áramszolgáltatót ne csak a villanykapcsoló alakjában ismerjék meg, hanem cégünket így is megismerjék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában