Helyi közélet

2014.01.19. 14:25

Árokba borult autójával egy menekülő csempész Szabolcsban

Nyíregyháza, 2014. január 19., vasárnap (MTI) - Árokba borult autójával egy rendőrök elől menekülő cigarettacsempész Penyigén, a 45 éves tiszabecsi férfi nem sérült meg - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2014. január 19., vasárnap (MTI) - Árokba borult autójával egy rendőrök elől menekülő cigarettacsempész Penyigén, a 45 éves tiszabecsi férfi nem sérült meg - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-vel.Fehérvári Marietta százados elmondta: az ukrán rendszámú személygépkocsival közlekedő sofőrt a 491-es úton akarták ellenőrizni a határrendészek szombaton.

A férfi nem állt meg a megkülönböztető fény- és hangjelzésre sem, nagy sebességgel továbbhajtott járművével Fülesd irányába.

A járőrök a kocsi után indultak és azt Penyige községben egy vízelvezető árokba borulva találták meg.

Az autó utas- és csomagterében több mint kilencmillió forint értékű, ukrán zárjeggyel ellátott cigaretta volt.

A tiszabecsi lakost és a lefoglalt dohányárut a rendőrség átadta a büntetőeljárás lefolytatására a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak - tette hozzá Fehérvári Marietta.

- MTI -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában