Helyi közélet

2014.01.04. 13:29

Tízmillió forint értékű csempészcigarettát talált a nyomkövető kutya Zsurknál

Nyíregyháza, 2014. január 4., szombat (MTI) - Tízmillió forint értékű csempészett cigarettát talált egy nyomkövető kutya Zsurknál, a Tisza ártéri szakaszán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2014. január 4., szombat (MTI) - Tízmillió forint értékű csempészett cigarettát talált egy nyomkövető kutya Zsurknál, a Tisza ártéri szakaszán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.Fehérvári Marietta százados elmondta, hogy pénteken a Záhonnyal szomszédos Zsurk külterületén nyolc magyar állampolgárt igazoltattak, akik feltehetően csempészett cigaretta szállításában működtek közre.A rendőrök a záhonyi határrendészet Odin nevű szolgálati kutyájának segítségével átvizsgálták a környéket, így bukkantak rá a Tisza ártéri részén 19 ládára. Azokból több mint 12 ezer doboz cigaretta került elő.

A rendőrség az ügy vizsgálatát átadta a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában