Helyi közélet

2014.03.03. 17:19

Fidesz-KDNP sajtótájékoztató: " Feleannyi volt a félévi bukás, mint tavaly"

Nyírbátor- A tapasztalatok szerint az országban növekszik azon gyerekek száma, akik igénybe veszik az általános iskolákban a tavaly szeptemberben bevezetett délutáni nyitva tartást – közölte a köznevelésért felelős államtitkár hétfőn Nyírbátorban.

Nyírbátor- A tapasztalatok szerint az országban növekszik azon gyerekek száma, akik igénybe veszik az általános iskolákban a tavaly szeptemberben bevezetett délutáni nyitva tartást – közölte a köznevelésért felelős államtitkár hétfőn Nyírbátorban. Hoffmann Rózsa a térségi iskolaigazgatókkal és tankerületi igazgatókkal tartott szakmai beszélgetés után az MTI-nek elmondta: a környékbeli iskolák vezetői arról számoltak be, hogy a délutáni foglalkozáson részt vevő gyerekek körében ebben az évben feleannyi volt a félévi bukás, mint tavaly. A rendszeres foglalkoztatásuk, vagyis az, hogy tanulhatnak és játszhatnak délutánonként, törődnek velük a pedagógusok, nagyon jól hat a szellemi fejlődésükre – közölte az államtitkár, hozzátéve: az intézkedés bevezetésekor ez is fontos célja volt a szaktárcának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában