Helyi közélet

2014.05.20. 08:48

Kábítószerfogás Mándokon

Mándok - A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai több mint 70 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le - adta hírül a police.hu.

Mándok - A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai több mint 70 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le - adta hírül a police.hu. A Záhonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást P. Levente 32 éves tiszaszentmártoni lakos és H. Csaba 34 éves mándoki lakos ellen. A nyomozók előzetes bűnügyi információk alapján 2014. május 17-én tartottak házkutatást H. Csaba mándoki lakásában, ahol 41,2 gramm por, 31 gramm kristályos szerkezetű és további 0,4 gramm dohánnyal kevert kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsítottak már évek óta ismerték egymást, a kábítószergyanús anyagot P. Levente szállította továbbértékesítés céljából H. Csaba lakására. A rendőrség a két férfit bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában