Helyi közélet

2014.06.10. 11:29

Készenléti rendőrök intézkedései Szabolcs megyében

Baktalórántháza, Nyírbátor - Prostituáltat állítottak elő Baktalórántháza külterületén, eltűnés miatt körözött lányt találtak meg Nyírbátorban - adta hírül a police.hu.

Baktalórántháza, Nyírbátor - Prostituáltat állítottak elő Baktalórántháza külterületén, eltűnés miatt körözött lányt találtak meg Nyírbátorban - adta hírül a police.hu. A Készenléti Rendőrség közbiztonságot megerősítő szolgálatot ellátó járőrei igazoltatták 2014. június 8-án a 41-es számú főútvonal mellett Baktalórántháza külterületén B. Sándorné 25 éves nyírbélteki lakost. A nő szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedő autósoknak. A Baktalórántházi Rendőrőrs tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást.

Nyírbátorban egy 15 éves lányt igazoltattak a Készenléti Rendőrség járőrei 2014. június 8-án Az adatok ellenőrzésekor kiderült, hogy a fiatalt eltűnés miatt keresik. A lányt a Nyírbátori Rendőrkapitányságon meghallgatták, majd visszavitték abba a gyermekotthonba, ahonnan korábban engedély nélkül távozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában