Helyi közélet

2014.06.28. 12:47

Rendvédelmi tábor Szatmárcsekén

Szatmárcseke - Nyaralás és rendőrszakma.

Szatmárcseke - Nyaralás és rendőrszakma.A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Kölcsei Határrendészeti Kirendeltségének szervezésében 33 gyerek élvezhette a Szatmárcsekén rendezett egyhetes rendvédelmi tábort. A Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány támogatásával megvalósult táborban 2014. június 21-28. között rendőrségi dolgozók gyerekei nyaralhattak és gyarapíthatták szórakozva ismereteiket rendvédelmi, illetve baleset- és bűnmegelőzési területen.

A szünidejüket töltő diákokat tartalmas programok várták - strandoltak, kenuztak, megismerkedtek a térség természeti szépségeivel és kulturális emlékeivel. Voltak kifejezetten rendvédelmi programok is, így a gyerekek kipróbálhattak rendőrségi motorcsónakot, szerveztek nekik közlekedésbiztonsági versenyt, meghallgattak és megvitattak egy előadást az interneten előforduló veszélyekről, valamint egy látványos intézkedéstaktikai bemutatót követően megismerkedhettek a Jonatán csoporttal, vagyis a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályával és az általuk használt eszközökkel is.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában