Helyi közélet

2014.08.03. 17:36

Emelkedett a várakozási idő Záhonynál

Nyíregyháza, 2014. augusztus 3., vasárnap (MTI) - Két órára emelkedett a várakozási idő a záhonyi magyar-ukrán határátkelőhely belépő személyforgalmi oldalán - közölte honlapján a rendőrség vasárnap délután.

Nyíregyháza, 2014. augusztus 3., vasárnap (MTI) - Két órára emelkedett a várakozási idő a záhonyi magyar-ukrán határátkelőhely belépő személyforgalmi oldalán - közölte honlapján a rendőrség vasárnap délután.A Magyarországról kilépő oldalon a megnövekedett forgalom miatt továbbra is három órát kell várakozniuk az autósoknak. Barabásnál megszűnt a korábbi torlódás, jelenleg Beregsuránynál kell számolni egy óránál kisebb várakozási idővel - olvasható a www.police.hu oldalon.

A rendőrség arra kéri az utazókat, hogy a határ átlépésére az este hét óráig nyitva tartó barabási, vagy az éjjel-nappal üzemelő tiszabecsi közúti határátkelőhelyek valamelyikét használják.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában