Helyi közélet

2014.09.26. 12:10

Önkormányzati választás 2014 | Jobbik sajtótájékoztató

Tuzsér -  Munkája folytatásához kér felhatalmazást a tuzsériaktól <strong>Ferkovics Tibor</strong>, a település jobbikos polgármestere, akinek tavaly novemberben egyszer már bizalmat szavaztak a falubeliek.

Tuzsér -  Munkája folytatásához kér felhatalmazást a tuzsériaktól Ferkovics Tibor, a település jobbikos polgármestere, akinek tavaly novemberben egyszer már bizalmat szavaztak a falubeliek. – Nem tétlenkedtünk az elmúlt 10 hónapban, ugyanakkor sok feladat vár még ránk. Önellátóbb lett a településünk, szeretnénk tovább bővíteni a fóliakertészetet. Az idén átadjuk az új savanyítóüzemet, újabb munkahelyeket teremtve. A felújított KMB-irodát ingyen használhatják a körzeti megbízottak, két mezőőrt foglalkoztatunk, a helyi polgárőrség munkáját is támogatjuk. Önerőből és pályázati forrásból immár 27 kamera pásztázza Tuzsér közterületeit, azóta csökkent a bűncselekmények száma. Az elvándorlás megfékezése, a gyermekek és az első lakáshoz jutók támogatása, valamint a falusi turizmusban rejlő lehetőségek kiaknázása szintén szerepel a programomban – mondta Ferkovics Tibor, hozzátéve: a választók Tuzsér jövőjét tartsák szem előtt, amikor behúzzák az ikszet, ne hagyják, hogy mások döntsenek helyettük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában