Helyi közélet

2014.11.24. 09:59

Boldogabbá tennék a nemlátók ünnepét

Nyíregyháza - A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete időben szeretne felkészülni az idei karácsonyra.

Nyíregyháza - A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete időben szeretne felkészülni az idei karácsonyra.

– Egyesületünk néhány éve elindított egy szép hagyományt. Egy apró ajándékkal, egy kedves gesztussal és persze számos önkéntes segítségével tettük boldogabbá az ünnepet azok számára is, akik magányosan, „sötétségben” töltik a fények és a szeretet ünnepét. Ezúttal is szeretnénk elkészíteni a „Szeretet hangja” című karácsonyi CD-t, melyen ünnepi történetek, versek, dalok hallhatóak – közölte Nagy Tünde egyesületi elnök.

– Aki szeretné hangjával megajándékozni nemlátó embertársait, akkor kérjük, jöjjön el egyesületünk stúdiójába és olvassa fel a magával hozott kedvenc adventi, mikulás, karácsonyi, szilveszteri vagy újévi versét, történetét. A felolvasott mű maximum 10 perces lehet. November 28-án 8-16 óráig tartana a program Nyíregyházán az Országzászló tér 8. szám alatt a II. emelet 215-ös termében. Tilk-Lippai Marianna elhozza Életkedv - életed naplója 2015-ös határidőnaplóját.

KM–LTL

Utolérhetőség

A felolvasásra, a jelentkezéseket az alábbi elérhetőségeken fogadják:

tel: 42/407-486, 30/373-1380

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában