Helyi közélet

2014.12.31. 12:18

Hazánk és a világ finomságai

Nyíregyháza - A Dózsa Delikátesz hangulata és kínálata is eltér attól, mint amit egy élelmiszerbolttól várnánk.

Nyíregyháza - A Dózsa Delikátesz hangulata és kínálata is eltér attól, mint amit egy élelmiszerbolttól várnánk.

A másfél éve nyitott, családias, a vásárlást kellemes élményként értelmező üzlet nemrégiben kapta meg a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elismerő oklevelét. Ahogy az üzlet mottója is mutatja, hazai és külföldi, minőségi alapanyagokat és különleges élelmiszereket találunk a Delikátesz polcain.

Az üzlet nemcsak az általa kínált termékválaszték miatt egyedi, hanem berendezésében, dekorációjában és hangulatában is valami mást mutat, mint azt eddig egy élelmiszerbolttól „elvártunk”.

Újdonságok tárháza

Szintén egyedi megoldás az a szolgáltatás-kombináció, amivel a tulajdonosok ki szeretnék szolgálni vásárlóikat. Hiszen az élelmiszer-vásárlás mellett, helyben leülve elfogyaszthatjuk Cserpes joghurtunkat, csokis croissanunkat, házias parasztreggelinket, vagy olasz melegszendvicseinket is. Nem beszélve a szenzációs olasz kávéról vagy cappuccinóról. Mindezt úgy, hogy közben ingyenesen netezhetünk, újságot olvashatunk vagy beszélgethetünk a boltban lévő, kockás terítős asztaloknál, vagy a teraszon a függőfotelekben. Nem kihagyva a helyben, frissen facsart narancslevet, vagy a 100 százalékos gyümölcstartalmú, házi szörpöket.

– Büszkék vagyunk a pozitív hatósági visszajelzésre, mert igazolja, hogy maximálisan igyekszünk megfelelni a vásárlóknak. De az igazi visszajelzés az, hogy nyitva tartásunk óta folyamatosan növekszik törzs­vásárlóink száma. A minőség, az elérhető ár, a családias légkör, a külföldi utakról vagy nyaralásoknál megszokott élelmiszerek és a hazai termelők termékei nálunk vezető értékek. Mindemellett állandó csapat működteti a delikáteszt, hiszen mi is szeretjük, ha egy megszokott arc, régi kedves mosoly fogad a mindennapi vásárláskor. Folyamatosan bővülő árukészletünkkel is arra törekszünk, hogy vásárlóinknak mindig tudjunk valamilyen újdonságot bemutatni, valamint bizonyítsuk számukra, hogy a minőségi élelmiszer nem a költséges bevásárlást jelenti, tesszük ezt a hét minden napján reggel 6 órától este 22 óráig – tudtuk meg Iványi Andrea cégvezetőtől.

A több száz, csak itt kapható árucikk mellett megtalálhatjuk a glutén-, laktóz, tartósítószer-, ízfokozó-, és cukormentes termékeket is. Bízom benne, hogy jövőre tovább tudjuk növelni vásárlóink, partnereink számát, és ezúton kívánok magam és munkatársaim nevében mindenkinek boldog új évet.

Nagytestvér lett a Made in Italy

A Delikátesz üzlet alapgondolatát tovább folytatva a régió első és eddig egyetlen Olasz Élelmiszer Nagykereskedését valósították meg a Debreceni út 233. szám alatt. Made in Italy a neve a nagykereskedésnek, ahova kifejezetten kereskedőket, viszonteladókat várunk, a közvetlenül Olaszországból érkező termékeink továbbértékesítésére. A minőségi megjelenés és kiszolgálás természetesen itt is hozzánk tartozik, hiszen szeretnénk, ha a világon mindenhol jól ismert és közkedvelt olasz élelmiszerek és alapanyagok minél több üzletbe eljutnának, így partnerként fogadjuk az ide érkezőket. Eddig csak Budapesten tudtak a kereskedők vagy a vendéglátósok nagykereskedelmi áron olasz élelmiszereket, alapanyagokat vásárolni, most már ugyanezt itt is megtehetik. Nyitási akciónk keretében 5 százalék kedvezményt biztosítunk a nagykereskedésben vásárlóknak, s ha van ideje vásárlóinknak, egy hangulatos beszélgetésre is nyitottak vagyunk. Szeretnénk ugyanis továbbadni azt az általunk képviselt elvet, hogy mindenki minél több minőségi élelmiszert fogyasszon.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában