Helyi közélet

2014.12.05. 18:18

Ifjú bélyeggyűjtők ünnepe

Tiszadada - Negyedik alkalommal rendezi meg immár december 7-én, vasárnap a Tiszadadai Művelődési Házban a Dunától keletre működő bélyeggyűjtő szakkörök részére a Szabolcsi Bélyegmikulás című fila-kulturális rendezvényt a Tiszadadai Gyermek Bélyeggyűjtő Szakkör.

Tiszadada - Negyedik alkalommal rendezi meg immár december 7-én, vasárnap a Tiszadadai Művelődési Házban a Dunától keletre működő bélyeggyűjtő szakkörök részére a Szabolcsi Bélyegmikulás című fila-kulturális rendezvényt a Tiszadadai Gyermek Bélyeggyűjtő Szakkör. A találkozóra, Budapestről, Hódmezővásárhelyről, Debrecenből, Nagykállóból, Nyíregyházáról, Nyíradonyból és Nyírtelekről érkeznek szakkörök, s mint házigazdák, a Tiszadadai Holló László Általános Iskola Bélyeggyűjtő Szakkörének tagjai is részt vesznek az eseményen. Köszöntőt mond majd Mizser Zsolt, Tiszadada polgármestere, Csatlós Árpádné, az Intenetes Bélyeggyűjtő Klub elnöke, aki a Magyar Filatéliai Tudományos Társaság tagja és Gidófalvy Péter szakíró, a Szabolcsi Bélyegújság főszerkesztője, aki a Szlovák Filatelisták Tudományos Társulatának tagja is.

A kis gyűjtők részére szervezett Mikulás-ünnepség után bélyeg cserebere börze és bélyeges foglalkozások lesznek.

A rendezvénynek helyt adó művelődési házban a Magyar Posta jóvoltából 10 és 13 óra között kihelyezett, alkalmi posta is üzemel majd, ahol a rendezvény tiszteletére aznap különleges, alkalmi bélyegzőt használ a posta a helyszínen feladott képeslapokon, levélpostai küldeményeken, valamint a filatéliai esemény tiszteletére emlékív is készül.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában