Helyi közélet

2014.12.04. 10:42

Nyílt nap a Nyírbogáti Vántus István Általános Iskolában

Nyírbogát - A Vántus István Általános Iskolában a szülők minden évben lehetőséget kapnak, hogy gyermekük haladását - órai keretek között - megtekinthessék.

Nyírbogát - A Vántus István Általános Iskolában a szülők minden évben lehetőséget kapnak, hogy gyermekük haladását - órai keretek között - megtekinthessék. Így volt ez ebben a tanévben is. A tanító nénik a 3.a, 3.b és a 4. osztályba járó gyermekek szüleit, nagyszüleit várták. Nagy örömmel töltött el a pedagógusokat, hogy nagy volt az érdeklődés. A tanórák alatt a szülők megtapasztalhatták, megfigyelhették az órák menetét, gyermekük aktivitását, tanítási-tanulási módszereket. Szünetben feltehették kérdéseiket, megfogalmazhatták véleményüket a látottakkal kapcsolatban. Iskolánkban a pedagógusok fontos szerepet szánnak a szülőkkel való kapcsolattartásnak. A nyílt napok megrendezése a kapcsolat ápolásának egyik fontos módja – tudtuk meg Varga Tündétől, a 3.b osztály tanítónőjétől.

Gulyás Jánosné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában