Helyi közélet

2015.01.29. 12:07

MSZP-sajtótájékoztató: Demonstrációt szerveznek hétfőre

Nyírbátor - Két téma köré építette fel csütörtök délelőtti sajtótájékoztatóját Máté Antal, Nyírbátor polgármestere.

Nyírbátor - Két téma köré építette fel csütörtök délelőtti sajtótájékoztatóját Máté Antal, Nyírbátor polgármestere.

– Az önkormányzat a legutóbbi testületi ülésén elfogadta az internethasználat anyagi támogatásáról szóló javaslatot. A hozzájárulás összegét havi ezer forintban állapítottuk meg – mondta a polgármester, aki hozzátette: a szociális feltételekhez kötött támogatásra pályázni kell.

Máté Antal a továbbiakban a 471-es főút körüli anomáliáról beszélt a sajtó képviselőinek. – Úgy gondolom, hogy nem mehetünk el szó nélkül amellett a szomorú tény mellett, miszerint a kormány öt-hét éves útfelújítási programjában nem szerepel a 471-es út megyénket érintő szakaszának a felújítása. Azért, hogy a döntéshozók meghallják a hangunkat, félpályás útlezárást és demonstrációt szervezünk jövő hétfőn 10 órától Nyírbátorban, a Szabadság téren, a városháza előtti részen. Azt is kifogásoljuk, hogy a szóban forgó főút Hajdú-Bihar megyei szakaszát felújítják – fogalmazott a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában