Helyi közélet

2015.02.23. 18:38

A függőségekről és a káros szenvedélyekről

Ibrány, Nyírtelek - Lehet beszélni a felnőtteknek és a fiataloknak is a drogfogyasztás veszélyeiről, a függőségek kialakulásának okairól, a család meghatározó szerepéről úgy, hogy legyen benne humor, amely átszövi a nagyon komoly mondanivalót, tanít és egyben utat is mutat.

Ibrány, Nyírtelek - Lehet beszélni a felnőtteknek és a fiataloknak is a drogfogyasztás veszélyeiről, a függőségek kialakulásának okairól, a család meghatározó szerepéről úgy, hogy legyen benne humor, amely átszövi a nagyon komoly mondanivalót, tanít és egyben utat is mutat. Ennek lehetnek szem és fültanúi azok, akik részt vesznek dr. Zacher Gábor előadásain.

A főorvos, toxikológus az Ibrányi László Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében tart ingyenes előadást február 27-én, pénteken 13 órától „Függőségek (kábítószer, alkohol) kialakulása fiatal korban, illetve annak következményei” címmel.

Aki nem lehet ott az ibrányi előadáson, az se keseredjen el, hiszen az ország leghíresebb toxikológusa a jövő hónapban a Nyírteleki Közösségi Ház és Városi Könyvtár szervezésében ismét megyénkbe látogat. Március 20-án, pénteken 17 óra 30 perctől a nyírteleki Királytelek Vigadóban „Miért óvjuk meg gyermekünket a káros szenvedélyektől” címmel tart előadást.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában