Helyi közélet

2015.02.20. 12:19

Áramtolvajok buktak le Kemecsén

Kemecse - Harmincnégy áramtolvaj bukott le a rendőrség és a szolgáltató cég által tartott keddi ellenőrzési akción.

Kemecse - Harmincnégy áramtolvaj bukott le a rendőrség és a szolgáltató cég által tartott keddi ellenőrzési akción.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2015. február 17-én Kemecsén az E-on Tiszántúli Áramhálózati Zrt. munkatársaival tartottak közös ellenőrzést az áramlopások felderítése és visszaszorítása érdekében.

A településen végrehajtott ellenőrzés során harmincnégy ingatlannál észleltek illegális árambekötést és felhasználást az ellenőrök, amelyeket a szakemberek megszüntettek. Az érintett lakókkal szemben a rendőrség harminchárom esetben szabálysértési eljárást kezdeményezett, egy esetben büntető feljelentést tettek. Az áramlopással okozott kár mértékét szakértők bevonásával vizsgálják.

A rendőrség és a szolgáltató a közeljövőben is tervez hasonló ellenőrzéseket Szabolcs- Szatmár- Bereg megyében, mivel a szakszerűtlenül, a biztonsági előírásokat megszegve történő illegális bekötések folyamatos életveszélyt jelentenek az elkövetők környezetében.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában