Helyi közélet

2015.02.18. 17:18

Órarendben a sakk, a néptánc

Nagyhalász - Az elsősök a következő tanévben is ingyen kapják az írószereket, s ingyenes tablet segíti tanulmányaikat.

Nagyhalász - Az elsősök a következő tanévben is ingyen kapják az írószereket, s ingyenes tablet segíti tanulmányaikat.

Minden iskola arra törekszik, hogy a minél teljesebben kibontakoztathassa diákjainak tehetségét. Nincs ez másképpen a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskolában sem. Igaz, a célok megvalósulása érdekében szükség van megfelelő személyi és tárgyi feltételekre is.

Sokoldalú fejlesztés

– Iskolánk munkatársai igyekeznek minden lehetőséget megadni a tanulók sokoldalú személyiségfejlesztéséhez. Az első osztályos tanulók a következő tanévben is ingyen kapják az írószereket, ugyancsak ingyenes tablet segíti tanulmányaikat – tájékoztatta lapunkat Ujhelyiné Magyari Zsuzsanna igazgatóhelyettes.

Tollaslabda, foci

– Heti három órában tanulnak angolul – amerikai pedagógus közreműködésével. Órarendbe épített sakkoktatás, néptánc és ingyenes úszás színesíti az egész napos oktatási formában működő mindennapokat. Felsőbb évfolyamokon a kiemelkedő tehetségű sakkozóink tanév közben havonta egyhetes edzőtáborban vesznek részt, nyáron pedig Horvátországban nemzetközi mezőnyben mérhetik össze tudásukat. Mindezek mellett tollaslabda és labdarúgás várja a sportolni vágyókat.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország február 18-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában