Helyi közélet

2015.05.30. 11:28

Garantáltan szépséges lesz a döntő

A Miss Universe Hungary fináléjának szabolcs-szatmár-beregi vonatkozása is lesz.

A Miss Universe Hungary fináléjának szabolcs-szatmár-beregi vonatkozása is lesz.

A Miss Universe Hungary tizenhatos döntőjében két szabolcs-szatmár-beregi kötődésű versenyző is érdekelt. Még szép, hogy meg akarják nyerni a június 6-án esedékes vetélkedőt.

– Én egy életvidám, együttérző, szerethető személyiség vagyok, aki szeret segíteni másokon, és mindemellett szeretem megélni az életet – mutatta be magát a nyírbátori Kelemen Nikolett. A 20 éves hölgy jelenleg a Debreceni Egyetem gazdaságtudományi karának első éves hallgatója a kereskedelem és marketing szakon. – Egyelőre az a célom, hogy minél jobban végezzem el a szakot, konkrét távlati tervem még nincs. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazgatni, shoppingolni, beszélgetni és megismerni új embereket. Nemrég kezdtem el edzeni, ami beépült a mindennapjaimba.

– Az idősek felkarolása, támogatása és segítése mellett állok. Szívügyemnek tartom, mert saját nagyszüleim és dédnagymamám példáján keresztül látom, hogy mekkora boldogság számukra, ha meglátogatom, támogatom és segítem őket, amiben csak tudom. Ők is sokat tettek azért, hogy mára olyan emberré váltam, amilyen vagyok – említette Nikolett.

Bár Leskó Evelin Budapesten él, kötődik a megyéhez. Korábban Vásárosnaményban lakott, és Nyíregyházára járt iskolába. Ő is tagja a finálé mezőnyének.

– A nyíregyházi Művészeti Középiskola zongora szakán végeztem, emellett éneket tanultam még. Két éve költöztem a fővárosba, azóta divattervezéssel foglalkozok. Szeretném megalapítani a saját divatmárkámat, és intenzíven részt venni a magyar könnyűzenei életben zongorista-énekes előadóként – fejtegette a 21 esztendős Evelin, majd elárulta, hogy miért szeretné megnyerni a versenyt: – Ruha-orientáltságom révén szeretnék rangos ruhabörzéket szervezni, ismertségemet felhasználva pedig minél nemesebb célokat elérni.

A Miss Universe a világ egyik legnagyobb, legrangosabb és legnézettebb szépségversenye. A verseny szülőhazája az Amerikai Egyesült Államok. Először 1952-ben rendezték meg a kaliforniai Long Beach-en, a verseny évről évre egyre népszerűbb lett és 8 év után átkerült Miami Beach-re. 1972-től színes és káprázatos showműsor keretében rendezik meg a világ különböző helyein, melyet a világ tv társaságai közvetítenek. Mára közel 90 ország versenyzői vesznek részt a megmérettetésen.

Magyarországon 1992-ben tartották meg először. A Miss Universe verseny jogtulajdonosa Donald Trump. Tavaly a Miss Universe Hungary új tulajdonos-producer cég kezébe került. Vajna Tímea és Andrew G. Vajna számos újítást végrehajtva a hazai szépségverseny-ipar új standardjait állítja fel, és igyekszik igényes, nemzetközi szintre emelni a műfajt. A Miss Universe Hungary nem csupán egy verseny, hanem egy rangos társasági esemény lesz minden évben, mely az eddigi évektől eltérő módon a magyar média teljes spektrumát bevonva építi a márkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában