Helyi közélet

2015.05.31. 19:19

Nyitott szertárkapuk Szabolcsban

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében összesen 55 helyszínen várták a látogatókat a "Nyitott szertárkapuk" elnevezésű rendezvényen, szinte valamennyi tűzoltóságon folyamatosan érkeztek az érdeklődők.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében összesen 55 helyszínen várták a látogatókat a "Nyitott szertárkapuk" elnevezésű rendezvényen, szinte valamennyi tűzoltóságon folyamatosan érkeztek az érdeklődők.A legtöbben, a 125. éves fennállását ünneplő mátészalkai tűzoltóságra érkeztek, ahol már pénteken felvonulással, szombaton pedig tűzoltóversennyel készültek a házigazdák a jubileumi évfordulóra, így ezen a helyszínen három napon keresztül, testközelből ismerkedhettek meg a civilek, a szatmári város mentő-tűzvédelmével. Nyíregyházán, a különleges szereket is kipróbálhatták a kicsik és nagyok egyaránt, a legnagyobb sikere a 60 tonnás tűzoltódarunak, a tűzoltó Trabantnak, valamint tűzoltó létraszernek volt. Az önkormányzati- és önkéntes tűzoltóságokon is készültek a hétköznapi hősök, ezeken a helyeken az eszközök bemutatása mellett, a szombati tűzoltóverseny tapasztalatait és élményeit is megosztották az érdeklődőkkel.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában