Helyi közélet

2015.06.06. 10:33

Játékkonzolt és mobiltelefont lopott, majd továbbadta

Gávavencsellő - Az ibrányi rendőrök azonosították és elfogták a tettest. Az orgazda is kézre került.

Gávavencsellő - Az ibrányi rendőrök azonosították és elfogták a tettest. Az orgazda is kézre került.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Dávid 23 éves gávavencsellői lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. május 13-án egy gávavencsellői lakóházba bement, ahonnan játékkonzolt és egy mobiltelefont tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeképpen a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit 2015. június 4-én elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a nyomozás során azonosítottak egy helyi lakost is, aki a rendelkezésre álló adatok szerint az eltulajdonított tárgyakat értékük töredékéért megvásárolta. A 28 éves V. Miklóst orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki. A rendőrök a férfinál talált tárgyakat lefoglalták és visszaadták a sértettnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában