Helyi közélet

2015.06.05. 08:47

Majkáéknak forgatott drónnal klippet Szicíliában

Nyíregyháza, Ortygia - Tamás drónnal készített felvételeit a FŐHE fesztiválon látta először a rapper.

Nyíregyháza, Ortygia - Tamás drónnal készített felvételeit a FŐHE fesztiválon látta először a rapper.

Kevés kezdő vállalkozó mondhatja el magáról – legyen akármilyen tehetséges és agilis –, hogy alig egy évvel a cég­alapítás után olyan ismert nevekkel dolgozhat együtt, mint a Majka vagy Pápai Joci. A rapper és az énekes legújabb közös klipje forgatása előtt kereste fel a miskolci Vision Studiót, melynek megbízásából a nyíregyházi Visual-Copter kétszemélyes brigádja, Zsögöny Tamás és Balázsi Csaba olyan különleges légi felvételeket készítenek, melyek felkeltették a zenész duó érdeklődését is.

Nem fürödtek a tengerben

– A miskolci Vision Studióval együtt csináltuk az idei FŐHE videóit, ők már öt éve dolgoznak Majkáékkal. A VS a fesztivál után felkért minket, hogy készítsük el közösen az Amikor a test öregszik című új klipet – mesélte Tamás, aki a drónos légi felvételekért felelt a szicíliai forgatáson.

– A helyszín lélegzetelállító volt, Ortygiát választották Majákék, ami Siracusában, az óvárosi részen van, de az Etnán is vettünk fel jeleneteket. Rengeteget dolgoztunk az öt nap alatt, többször volt olyan, hogy hat órát gyalogoltunk, míg megtaláltuk a megfelelő helyet, szóval folyamatosan jöttünk-mentünk. Arra sem volt időnk, hogy megfürödjünk a tengerben, mert mire lett volna egy pár szabad óránk, besötétedett, és kikötőváros lévén lehet, hogy nem túl biztonságos – morfondírozott Tamás, aki a helyi specialitásokkal is megismerkedett.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország június 5-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában