Helyi közélet

2015.06.18. 15:35

Nagy sikert aratott a „botrányos” bohózat

Tunyogmatolcs - A Felső-Tisza Vidéki Gyerekesély Program segítségével, a Tunyogmatolcsi Ifjúsági Kulturális és Szociális Egyesület (TIKSZE) hathatós szervezésének köszönhetően rendezték meg a községi művelődési házban a civil napot, ahol táncosok, énekesek és amatőr színjátszók mutatkozhattak be.

Tunyogmatolcs - A Felső-Tisza Vidéki Gyerekesély Program segítségével, a Tunyogmatolcsi Ifjúsági Kulturális és Szociális Egyesület (TIKSZE) hathatós szervezésének köszönhetően rendezték meg a községi művelődési házban a civil napot, ahol táncosok, énekesek és amatőr színjátszók mutatkozhattak be. Nagy tetszést aratott a Botrány a Strand Hotelben című darab. A TIKSZE több mint 3 éve alakult, alapvető céljaik közé tartozik a helyi kulturális élet fellendítése, a lakosság összetartása, a népi értékek védelme és ápolása. Az egyesület berkein belül színjátszó és néptánccsoport is működik már.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában