Helyi közélet

2015.06.29. 07:19

Szerszámraktár lángolt Kisvárdán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. június 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. június 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy üres szerszámtároló égett vasárnap délután Kisvárdán, a temető mellett. Személyi sérülés nem történt. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal és két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Tíz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet vasárnap délután Nyíregyházán, a Hímes utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fojtották el a lángokat.

Harminc négyzetméteres raktárhelyiség égett teljes terjedelmében vasárnap este Mátészalkán, a Hősök terén. Az üzletsorhoz tartozó tárolóból, amelyben számítástechnikai alkatrészek voltak, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek át a többi épületrészre, a mátészalkai- és a nyírbátori hivatásos tűzoltók több oldalról fékezték meg a lángokat. A tűzoltók átvizsgálták az üzletközpontot, majd a füsttel telítődött helyiségeket nagyteljesítményű ventillátorral átszellőztették. Az eset kapcsán tűzvizsgálat indult. Személyi sérülés nem történt.

Öt négyzetméteren kapott lángra a száraz aljnövényzet vasárnap este Rakamazon, a Selyem utcában. A helyi önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral avatkoztak be.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap este a 49-es számú főúton Mátészalka és Kocsord között. A balesetben egy ember könnyebben sérült. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és az útakadály megszüntetésén dolgoztak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában