Helyi közélet

2015.07.18. 09:49

8 millió forintnyi csempészcigit találtak az ukrán férfinál - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Attila 42 éves ófehértói lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. július 16-án 21 óra 30 perckor Ófehértó belterületén korábbi nézeteltéréseik miatt bottal bántalmazott egy 33 éves helyi lakost. A sértett a történtekről csak másnap tett bejelentést a rendőrségre. Az egyenruhások B. Attilát a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőre 2015. július 17-én egy vásárosnaményi üzlet parkolójában igazoltatott egy személygépkocsival közlekedő ukrán állampolgárt. A rendőr az ellenőrzés alatt a gépkocsi utas- és csomagterét is átvizsgálta, ahol 12 mesterkartonban 10.050 doboz zárjegy nélküli, feltehetően csempészett cigarettát talált. Az egyenruhás az 53 éves külföldi férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállította és a nyolcmillió forintot meghaladó értékű dohányáruval együtt átadta az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában