Helyi közélet

2015.07.24. 11:57

Előadások gyerekeknek a Várszínházi Esték programjában Kisvárdán

Kisvárda –Alig, hogy véget ért a Magyar Színházak XXVII. Fesztiválja, már is újabb programok várják július 4–étől augusztus végéig a színházat szerető közönséget.

Kisvárda –Alig, hogy véget ért a Magyar Színházak XXVII. Fesztiválja, már is újabb programok várják július 4–étől augusztus végéig a színházat szerető közönséget.

Az elmúlt két évtized hagyományait követve meghívott előadások mellett saját produkcióval is jelentkezik a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza DoktoRock Színtársulata. A programok során összesen tíz bemutató lesz a Várszínpadon. A Vár miliője, különleges hangulata egyedi helyszínt teremt bármilyen programnak.

A felnőtteknek szóló előadások este, míg a gyerekek részére délelőtt i időben vannak az előadások. Az első alkalommal a Várszínpadon a Budapesti Fogi Színház, Grimm–Albert–Barabás–Lőrinczy: Hófehérke meg a törpék című, mese operettet láthatták a gyerekek és a felnőtteknek egyaránt.

Hercules a Várszínpadon

Július 25–én, szombaton, délelőtt 10 órától új előadás lesz a Várszínpadon gyerekek részére. Ez alkalommal a Csillag Musical Társulat előadásában a Hercules mesemusical lesz látható. A következő gyermekeknek szóló előadás, augusztus 1–én, 11–órától, a budapesti Körúti Színház művészeinek előadásában Grimm–Csik–Galambos: Csipkerózsika zenés mesejátékot láthatja a kedves közönség.

A felnőttek sem maradnak szórakoztató előadások nélkül. Ma este fél kilenctől, Szenvedélyem Velence címmel az Experidance Produkcióját láthatja a közönség. Augusztus 1–én 20 órától Tabi László: Spanyolul tudni kell, zenés nosztalgia–vígjáték a 70–es évekből – Gábor S. Pál és a Gemini együttes legszebb dalaival lesz lázható a budapesti Körúti Színház művészeinek – Vándor Éva, Tahi–Tóth László, Pusztai Kornél, Placskó Emese és még mások közreműködésével láthatják a Várszínházi Eték előadásait látogató nézők.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában