Helyi közélet

2015.08.28. 09:30

Megharagudott anyjára a tini, ezért le akarta csukatni - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. augusztus 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. augusztus 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 16 éves nyírmihálydi lányt 2015. augusztus 27-én. A kamasz a 112-es segélyhívó számon azzal hívta fel rendőrséget, hogy megsérült, mert édesanyja bántalmazta. A helyszíni adatgyűjtés során kiderült, hogy nem történt bántalmazás; a fiatalkorú beismerte, hogy azért találta ki az egészet, mert megharagudott anyjára. A lányt gyorsított eljárásban állítják bíróság elé. Ilyen esetekben a hatóság a valótlan bejelentés miatt indított eljárás költségeit is a bejelentőre terheli.

A városi rendőrkapitányság járőrei azért állítottak meg egy segédmotoros kerékpárral közlekedő fiatalt Nyíregyházán 2015. augusztus 28-ára virradóan, mert irányjelző használata nélkül kanyarodott. A fiúnál semmilyen igazolvány nem volt, így adatait a központi nyilvántartásból ellenőrizték. Kiderült, hogy a 18 éves helyi lakost a járművezetéstől jogerős határozat tiltotta el, ezért előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában