Helyi közélet

2015.09.24. 20:09

Aljnövényzet és nádas kapott lángra - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy hektár területen égett a száraz fű csütörtök délelőtt Pátroha és Dombrád között. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Két hektár területen gyulladt meg a nádas csütörtök délelőtt Tyukodon, a Zsíros tanyánál. A helyi önkéntes-,a mátészalkai hivatásos- és a csengeri önkormányzati tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

A Morotva partján száraz levelek, gallyak égtek csütörtök délután Rakamazon. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Egy személygépkocsira esett egy nagyméretű faág csütörtök délelőtt Nyíregyházán, a Nyár utcában. Személyi sérülés nem történt. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével szabadították ki a járművet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában