Helyi közélet

2015.09.20. 10:32

Nyárfa ága akadályozta a közlekedést - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 19-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 19-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kétszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet szombat délután Mátészalkán, a Kalmár utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Fél hektáron foltokban kapott lángra a Lónyai töltésparton az aljnövényzet szombat délután Nagyhalászban. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

A kerékpárút forgalmát akadályozta egy nyárfa ága Nyíregyházán, a Pazonyi úton szombat reggel. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel szüntették meg a forgalmi akadályt.

Egy személygépkocsi az úttestről lesodródott és árokba borult, ahol egy fán fennakadt szombat este Nyíregyháza külterületén, a 4-es számú főúton, Császárszállás mellett. A járműben négyen utaztak, mindannyian megsérültek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a két méter magasságból az összeroncsolódott járművet eltávolították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik