Helyi közélet

2015.10.15. 16:29

Átadták a Szabolcs Takarék megújult kállósemjéni fiókját

Kállósemjén - Ünnepélyes keretek között vágták át a Szabolcs Takarékszövetkezet kállósemjéni fiókjának szalagját október 15-én.

Kállósemjén - Ünnepélyes keretek között vágták át a Szabolcs Takarékszövetkezet kállósemjéni fiókjának szalagját október 15-én.

A fiók felújítása a Takarékszövetkezet folyamatos innovációjának újabb bizonyítéka. A jelenlévők Vojnits Tamás MTB Zrt. vezérigazgató-helyettesének üdvözlő szavai, Belicza László Kállósemjén nagyközség polgármesterének köszöntője, valamint Bede József a Szabolcs Takarékszövetkezet elnök-igazgatójának ünnepi beszédét követően vehették birtokba a minden igényt kielégítő korszerű helyszínt.

A technikai, fizikai felújításon, valamint akadálymentesítésen túl a szolgáltatás színvonalát emeli a jövőben az új készpénzkiadó automata (ATM), valamint ügyféltanácsadói iroda létesítése is. A megszokott személyre szabott szolgáltatásokon túl lakás-előtakarékossági, befektetési, biztosítási termékek értékesítésére, továbbá értékpapír műveletekre is lehetősége nyílik a megye hitelintézetének választott Takarék meglévő és leendő ügyfeleinek.

Az állandó fejlődésről tanúskodik az is, hogy a Szabolcs Takarékszövetkezet fiókhálózata hamarosan Kisvárda, és Nagyecsed környéki kirendeltségekkel bővül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában