Helyi közélet

2015.11.03. 14:13

Mégis megújul a 4912-es út újfehértói szakasza!

Újfehért – Húszéves problémát orvosol Újfehértón a Fidesz-KDNP kormány döntése: 825 millió forintból megújul a város főutcája, a 4912-es út első szakasza! – jelentette be szerdán, a munkálatok helyszínén tartott sajtótájékoztatón dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő.

Újfehért – Húszéves problémát orvosol Újfehértón a Fidesz-KDNP kormány döntése: 825 millió forintból megújul a város főutcája, a 4912-es út első szakasza! – jelentette be szerdán, a munkálatok helyszínén tartott sajtótájékoztatón dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő. Rámutatott: 2010 óta mostanáig öt nagy beruházás valósult meg Újfehértón. – A Bökönnyel közösen végrehajtott szennyvíz-program önerejét átvállalta a kormány, az állam több mint 600 millió forintért kivásárolta a városi uszodát, majd a helyi önkormányzatnak adta, bölcsőde épült, megújult az iskola, az óvoda és a városközpont, most pedig a megígért útfelújítások zajlanak a fehértói szakaszon (Debreceni út, Szent István út, Vasút út) – taglalta a fideszes honatya. Béres Levente, a megyei közgyűlés tagja szerint az év végére befejeződő beruházásnak mindenki örül, hiszen a 4912-es út bonyolítja a városban a legnagyobb forgalmat. – Kivéve talán az autószerelőket, akiknek ezentúl jóval kevesebb futóművet kell majd javítaniuk... – jegyezte meg humorosan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában