Helyi közélet

2015.12.19. 12:13

Tárogatóval is zárták az esztendőt Nagyaron

Nagyar - Évzárójukon kellemes órákat töltöttek együtt a Luby Társaság tagjai és meghívott vendégeik.

Nagyar - Évzárójukon kellemes órákat töltöttek együtt a Luby Társaság tagjai és meghívott vendégeik.

– Az eltelt esztendőre visszatekintve örömmel számoltunk be a tevékenységünkről. A színes programokon megpróbáltuk sokoldalúan bemutatni a szatmári múlt és kultúra gazdag kincseit, amik erősítették az összetartozás érzését – jelentette ki dr. Kiss Kálmán, a Luby Társaság alelnöke.

Baracsi Endre megyei közgyűlési alelnök, Bogya Kiss Ferenc szatmárnémeti lelkipásztor és dr. Bihari Albertné üdvözölték a szép számmal megjelenteket.

Régi karácsonyok

Sokáig emlékezetes marad dr. Takács Péter és dr. Csorba Sándor tiszteletbeli tagok előadása a magunk mögött hagyott karácsonyokról, Dani Attila tárogatómuzsikája, Lázár Eszter gitárral kísért énekei, valamint a karácsonyi ünnepségek apropóján megalakult kórus fellépése, amelyben Dayka Csaba, Fülep Beáta, Kelemen Zoltán, Kőszegi Ádám, Némedi Gusztáv, Petróczi Szabolcs, Szabó Béla és Széles Szabolcs adtak elő karácsonyi énekeket.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában