Helyi közélet

2016.01.02. 09:46

Kirabolták ismerősüket Nyírtelken

A rendőrség elfogta és bűnügyi őrizetbe vette a két gyanúsítottat.

A rendőrség elfogta és bűnügyi őrizetbe vette a két gyanúsítottat.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást M. Zsolt 20 éves nyírteleki lakos és társa, egy 15 éves román állampolgárságú fiú ellen. A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2016. január 1-jén Nyírtelken italozni ment egy helyi kocsmába, ahová magukkal hívták 45 éves helybeli ismerősüket is. A férfi fogyasztott a két fiatallal, majd amikor távozni akart, azok megverték és közben a kabátja zsebéből eltulajdonítottak egy karkötőt. A két férfi az ékszerrel együtt elmenekült a helyszínről.

A rendőrség a bejelentést követően a két feltételezett gyanúsítottat rövid időn belül elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta. A sértett a bűncselekmény elkövetése során könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a gyanúsítottaknál megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított karkötőt. A rendőrség a két gyanúsítottal szemben a nyomozást bűnügyi őrizetbe vételük mellett folytatja.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában