Helyi közélet

2016.01.17. 11:44

Nyár a télben a kisvárdai várfürdőben

Kisvárda - Kisvárdán a vár és a termálvizű gyógyfürdő kiemelkedő idegenforgalmi szerepet és lehetőséget ad a településnek.

Kisvárda - Kisvárdán a vár és a termálvizű gyógyfürdő kiemelkedő idegenforgalmi szerepet és lehetőséget ad a településnek.

A nyári szezont követően a tanuszoda épületéhez kapcsolódó fedett termál gyógyvizű medencével, jakuzzival, gyermek–medencével, szaunával, száraz– és nedves gőzfürdővel, frissítő masszázzsal várják a kikapcsolódás, a pihenést és a vizet kedvelőket.

Az elkövetkezendő két évben összesen 2,5 milliárd forintot fordít a kormány a Kisvárdai Várfürdő és környéke fejlesztésére és korszerűsítésére.

Szombaton a szabadban lévő kisebbik termálmedencében, délután három körül mintegy tucatnyian fürdőztek a kinti mínusz 1 fokos levegőn a 37 fokos vizű termálmedencében.

A Várfürdő és létesítményeit egyre szívesebben látogatják a helybéliek, s a környező települések lakói mellett, Szlovákok, Ukránok, de találkozunk Cseh és más nemzetiségű gépjárművekkel a fürdő előtti parkolóban.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában