Helyi közélet

2016.02.12. 11:45

Körözött tehergépkocsi-szerelvényt fogtak Csengersimán

Csengersima - A csengersimai közúti határátkelőhelyen Romániába jelentkezett kilépésre 2016. február 11-én 12 óra 15 perckor egy román állampolgárságú férfi, az általa vezetett spanyol honosságú tehergépkocsi-szerelvénnyel.

Csengersima - A csengersimai közúti határátkelőhelyen Romániába jelentkezett kilépésre 2016. február 11-én 12 óra 15 perckor egy román állampolgárságú férfi, az általa vezetett spanyol honosságú tehergépkocsi-szerelvénnyel. Az ellenőrzést végrehajtó határrendészek megállapították, hogy az IVECO típusú tehergépkocsit és vontatmányát a spanyol hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) körözik. A rendőrök a körözött járművet lefoglalták, a járművezetőt a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították és tanúként kihallgatták. A rendőrség az eljárás alatt a körözést elrendelő hatósággal az ORFK Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központont Sirene Irodán keresztül veszi fel a kapcsolatot.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában