Helyi közélet

2016.02.08. 09:21

Nyírbátori ékszerbolt kirakatüvegén keresztül lopott

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Sz. Attila 43 éves helyi lakos ellen.

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Sz. Attila 43 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. február 7-én egy nyírbátori ékszerbolt kirakatüvegét egy téglával betörte és a résen át az üzletből két ezüst karkötőt tulajdonított el. A történteket egy közeli épületben dolgozó biztonsági őr észrevette és azonnal bejelentést tett a rendőrségre.


Fotó: police.hu


A rendőrök a feltételezett tettest rövid időn belül a helyszín közelében elfogták, majd ruházatának átvizsgálása során az eltulajdonított ékszereket megtalálták és lefoglalták. A férfit a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. Elmondása alapján az eltulajdonított ékszereket el akarta adni, hogy annak az árából élelmiszert vegyen magának. A Nyírbátori Rendőrkapitányság az eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában