Helyi közélet

2016.02.11. 18:18

Tortával ünnepelték a két évtizedet

Nyírbátor - A nyírbátori Bethlenben jubilált a húszéves városkörzeti verseny.

Nyírbátor - A nyírbátori Bethlenben jubilált a húszéves városkörzeti verseny.

Jeles jubileumhoz érkezett a bátori Bethlen, ahol az első számítástechnikai városkörzeti versenyt 1996-ban rendeztek meg. Ettől az évtől kezdett dolgozni az intézményben Batai Árpádné tanárnő, aki a verseny ötletgazdájaként minden esztendőben felvállalta a szervezést.

Hangulatos megbeszélések

Változatos feladatokat oldottak meg a résztvevők írásban és gyakorlatban egyaránt az elmúlt két évtized során. A vetélkedő jó apropó volt arra, hogy a kollégák tartalmas, hangulatos szakmai megbeszéléseket folytassanak egymással. Baracsi Norbert, Hüséné Vonza Erzsébet, Nagyné Kovács Ildikó és Vékonyné Tóth Mária informatikatanárok állítják össze és javítják ki évek óta a versenyfeladatokat. A hálózat működéséről Varga Zoltán rendszergazda gondoskodik.

Az évforduló alkalmából a Bethlen Gábor Szakképző Iskoláért Alapítvány az anyagi támogatás mellett tortával köszöntötte a résztvevőket. Első és harmadik helyezést értek el a semjéni Kállay Miklós Általános Iskola tanulói: Pánger Fanni és Orosz Réka (felkészítőtanáruk Egri Józsefné), a nyírlugosi nyolcadikos Kormány Tamás lett a második (felkészítőtanára Galamb Enikő).

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában