Helyi közélet

2016.05.29. 10:24

Körözött járművet fogtak Csengersimánál

Csengersima - A határrendészek az ellenőrzött tehergépkocsi platóján egy spanyol hatóságok által körözött quadot találtak.

Csengersima - A határrendészek az ellenőrzött tehergépkocsi platóján egy spanyol hatóságok által körözött quadot találtak.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2016. május 29-én 2 óra 15 perckor egy tehergépkocsival közlekedő román állampolgárságú férfi. A határrendészek az ellenőrzés során a jármű vontatmányát ellenőrizték. A tehergépkocsi platóján egy spanyol honosságú quadot találtak. A nyilvántartások adatai alapján megállapították, hogy a járművet a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) a spanyol hatóságok körözik. A rendőrök a körözött járművet lefoglalták, a vezetőt a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították.

A rendőrség az eljárás alatt a körözést elrendelő hatósággal az ORFK Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központont Sirene Irodán keresztül vette fel a kapcsolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában