Helyi közélet

2016.05.20. 10:29

Pszichiátriai és Pszichoterápiás Osztály az SZTK-ba költözik

Nyíregyháza - A Jósa András Oktatókórház Pszichiátriai és Pszichoterápiás Osztálya és szakrendelései új helyen folytatják működésüket.

Nyíregyháza - A Jósa András Oktatókórház Pszichiátriai és Pszichoterápiás Osztálya és szakrendelései új helyen folytatják működésüket.

Az osztály a Sóstói úti telephelyről az Oktatókórház SZTK épületének negyedik és ötödik emeletére költözött.

A pszichiátriai szakrendelések (Addiktológiai gondozó, Addiktológiai szakrendelés, Általános psychiátriai szakrendelés III., Demencia szakrendelés, Neuropsychiátriai szakrendelés, Psychiátriai sürgősségi szakrendelés, Pszichiátriai gondozó és szakrendelés - Megyei, Pszichiátriai gondozó és szakrendelés - Városi, Pszichológiai szakrendelés, Szorongásos ambulancia) május 23-ától, hétfőtől az SZTK épület második emeletén fogadják a betegeket.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a továbbiakban a szemészeti szakrendelések mindegyike az SZTK épület harmadik emeletén folytatja a gyógyító munkát.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában