Helyi közélet

2016.06.20. 17:53

Gázszivárgáshoz riasztották a tűzoltókat Nagyecseden - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 20-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 20-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Gázszivárgáshoz riasztották hétfő délelőtt a mátészalkai hivatásos tűzoltókat Nagyecsedre, az Ady Endre utcába, ahol egy lakossági gázmérő óránál észlelte a tulajdonos a hibát. A tűzoltók a szivárgást megszüntették és biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig, személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Egy nagyméretű platánfa ága hasadt egy épület tetejére hétfő délelőtt Géberjénben, a Kossuth utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a leszakadt és a további veszélyt jelentő ágakat dugólétra és kéziszerszámok segítségével eltávolították, a meglazult cserepeket rögzítették. Személyi sérülés nem történt.

Három nagyméretű nyárfa ága a járdára szakadt hétfő délután Nyíregyházán, a Sóstói úton. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével számolták fel a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában